Херсон °C

Херсонці на 13 мільйонів гривень доповнять бюджети громад

Общество, Экономика
0

Херсонці на 13 мільйонів гривень доповнять бюджети громадЗ початку кампанії декларування мешканці Херсонщини подали 12281 декларацію про майновий стан і доходи, отримані протягом 2017 року. Сума задекларованого доходу склала 431,3 млн. гривень.

За попередніми розрахунками бюджет додатково отримає 13,4 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 1,6 млн. грн. військового збору.

З-поміж херсонських декларантів - 24 офіційних мільйонери, які задекларували доходи на загальну суму майже 300 млн. гривень. У нинішній деклараційній кампанії на 13 громадян більше, ніж торік відзвітували про отримання мільйонних статків. Відповідно сума задекларованого заможними херсонцями доходу зросла на 219 млн. гривень. Більшість із них обліковуються у м. Херсоні – 22 особи і ще по одному в Каховському та Скадовському районах.

Найбільшу кількість декларацій – 10572 подали громадяни, які отримали дохід від реалізації власноруч вирощеної сільгосппродукції. Загальна сума задекларованих ними доходів складає 46,5 млн. гривень.

Звертаємо увагу: декларація про майновий стан і доходи подається за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 06.06.2017 №556 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859». Зразок податкової декларації розміщено за посиланням: http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan/normativno-pravova-baza/.

Детальні консультації та безкоштовні бланки можна отримати у спеціалістів Центрів обслуговування платників Головного управління ДФС у Херсонській області за місцем реєстрації.

 

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: