Херсон °C

У Херсоні з'явиться «Клініка Серця Odrex»

Общество, Здоровье
0
12 квітня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв взяв участь у відкритті кардіологічного центру «Клініки Серця Odrex» у Одесі. Про це інформує сайт Херсонської ОДА.
Церемонія відкриття відбулася за участю представників Міністерства охорони здоров'я України, адміністрацій Одеської та Херсонської областей, фахових українських лікарів, представників Посольства США та Американської торгово-промислової палати. Даний заклад є унікальним інноваційним кардіологічним центром у Східній Європі. Він створений в результаті першої в Україні і Східній Європі угоди на поставку "комплексних рішень в області охорони здоров'я.
Під час заходу був підписаний меморандум між Херсонською обласною державною адміністрацією та ТОВ «Дім медицини» (Медичний дім «Odrex») про співробітництво та партнерство. Згідно з документом, сторони будуть співпрацювати в напрямку відкриття філії ТОВ «Дім медицини» (Медичний дім «Odrex») в Херсонській області. Це дасть можливість реалізовувати нові проекти у галузі охорони здоров’я, поліпшити економічний потенціал та інвестиційний клімат області.

У Херсоні з'явиться «Клініка Серця Odrex»

 

«Дуже важливо приділяти увагу лікуванню захворювань серця. Розбудова клінік такого напряму з сучасними технологіями - найважливіший крок для наближення медичної допомоги до пацієнта, зниження рівня захворюваності, інвалідності та смертності від ускладнень хвороб. Херсонщина долучається до боротьби із серцево-судинними патологіями, тому сподіваємося на плідну співпрацю», - зазначив очільник Херсонщини Андрій Гордєєв.

У Херсоні з'явиться «Клініка Серця Odrex»

 

На сьогодні захворюваність населення Херсонської області складає близько 600 випадків на 1000 населення. Хвороби серцево-судинної системи є найпоширенішими неінфекційними захворюваннями дорослого населення України і в структурі смертності займають понад 60 відсотків.
Довідково: 
У Клініці Серця зібрано все наявне на сьогодні передове обладнання, яке забезпечить доступ до світових стандартів діагностики та лікування серцево-судинних захворювань. Перший в Україні апарат для проведення 4D-ультразвукового дослідження серця в режимі реального часу дозволяє істотно скоротити час встановлення точного діагнозу пацієнта. "Heart team" - спеціальний склад команди лікарів: кардіолог, кардіохірург і інтервенційний кардіолог, дозволить виважено підійти до вибору оптимального методу лікування в кожному індивідуальному випадку, максимально ефективно розробити стратегію лікування, а також, в разі необхідності, вдатися до гібридних методів лікування.

У Херсоні з'явиться «Клініка Серця Odrex»

 

У Херсоні з'явиться «Клініка Серця Odrex»


У кардіохірургічній операційній встановлений перший в Україні і сьомий в світі апарат штучного кровообігу, розроблений інженерами NASA. Вперше впроваджено методику якісної перевірки кардіохірургічних операцій аорто-коронарного шунтування. Вперше представлений апарат флоуметрії, що виявляє в ході операції прохідність судини, яку оперують, що істотно знижує ризик післяопераційних ускладнень.
Вперше лікування аритмій стане можливим за унікальною для України методикою - Кріоаблації, яка за результатами міжнародних досліджень у 2017 році була визнана «золотим стандартом» лікування. Він значно рідше викликає ускладнення і скорочує час проведення втручання в порівнянні з іншими методами лікування аритмій в чотири рази. Лабораторії катетеризації і електрофізіології серця, кардіохірургічна операційна відкритого серця дозволять виконувати весь спектр втручань при серцево-судинних захворюваннях.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: