Херсон °C

Депутати облради схвалили виділення коштів на матеріальну допомогу жителям області

Новости » Общество
0
Депутати облради схвалили виділення коштів на матеріальну допомогу жителям області19 квітня, під головуванням депутата Херсонської обласної ради Михайла Романія відбулося засідання постійної комісії з питань соціального захисту, зайнятості населення та охорони праця. Депутати розглянули більше 6 десятків важливих питань.
Серед таких – питання щодо виділення матеріальної допомоги жителям Херсонщини із обласного бюджету. Члени комісії схвалили надання коштів на лікування мешканцям регіону, які звертаються до депутатів та безпосередньо обласної ради. Виділення коштів депутати затвержуватимуть на сессії. Про це повідомляє сайт Херсонської обласної ради.
Крім того, було розглянуто проект рішення "Про зняття з контролю програми зайнятості населення Херсонської області на період до 2017 року”. Директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов відзвітував щодо виконання програми, а депутати мали можливість задати йому питання стосовно загальної ситуації на ринку праці та зайнятості населення. Питання зняття програми буде розглядатися на найближчій сесії.
Також депутати обговорили постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року №196 та 197 . Вказані документи регулюють особливості пільгових перевезень. Так, постанова №196 лімітує кількість пільгових поїздок, а постанова №197 встановлює порядок надання пільг у готівковій формі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: