Херсон °C

Екологи Херсонщини за «Чисте довкілля»!

Новости » Общество
0
Державна екологічна інспекція у Херсонській області активно підтримує соціальні природоохоронні ініціативи, направлені на благоустрій населених пунктів Херсонщини. Сьогодні державні інспектори з охорони довкілля особистим прикладом закликали мешканців забезпечити чистоту та порядок в обласному центрі у рамках щорічної акції «За чисте довкілля».
Під час заходу екологи на чолі з начальником інспекції Устином Мальцевим віниками та граблями прибрали залишки гілок, сухого листя та сміття, що не розкладається у природному середовищі, а роками накопичуючись забруднює його - поліетиленових пакетів, пластикових пляшок, одноразового посуду.
До весняного прибирання цього дня приєдналися представники органів влади, місцевих громад, установ та організацій по всій Херсонській області, які провели комплекс робіт з упорядкування прилеглої до адміністративної будівлі території.
 
Держекоінспекція у Херсонській області закликає всіх небайдужих громадян долучитись до акції «За чисте довкілля» і щонайменше почати з поліпшення стану прибуткових територій, прибирання сміття, висадки дерев.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: