Херсон °C

На Херсонщині платниками стали майже 7 тисяч громадян

Общество, Экономика
0
На Херсонщині платниками стали майже 7 тисяч громадян Протягом першого кварталу 2018 року до територіальних органів ГУ ДФС у Херсонській області звернулося 6967 громадян з метою реєстрації в державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та видачі картки платника податків. Серед них - 134 звернення від іноземних громадян. Окрім того, до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків надійшло 8502 зміни до реєстраційних даних.
Нагадаємо: адміністративні послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків можна отримати в центрах обслуговування платників за місцем реєстрації.
Для цього необхідно надати документ, що посвідчує особу (паспорт громадянина України, закордонний паспорт, тимчасове посвідчення громадянина тощо) та написати відповідну заяву. Іноземні громадяни також додатково надають засвідчений в установленому законодавством порядку переклад паспорта чи іншого документа, що засвідчує особу українською мовою.
З інформаційними матеріалами про адміністративні послуги, що надаються територіальними органами ГУ ДФС у Херсонській області, можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДФС у Херсонській області у розділі «Діяльність/адміністративіні послуги» за посиланням:
http://kherson.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/
Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: