Херсон °C

Програма «Гроші» вирушає на Херсонщину

Новости » Общество
0

Програма «Гроші» вирушає на ХерсонщинуВже цього тижня команда програми «Гроші» каналу «1+1» на чолі з ведучим Олександром Дубінським вирушить на Південь України та відкриє свої громадські приймальні у Херсоні й Новоолексіївці, що на кордоні з окупованим Кримом. Глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді «Грошей» про факти беззаконня та зловживання владаю.

Усі бажаючі матимуть змогу особисто поспілкуватися з журналістами програми «Гроші» та поділитися з ними фактами корупції та несправедливості в їхніх містах у п’ятницю, 27 квітня, в Херсоні на вулиці Суворова, біля будівлі Планетарію з 16:00 до 18:00, а також у суботу, 28 квітня, у Новоолексіївці біля будівлі Залізничної станції з 14.00 до 16.00.

«Проект «Громадська приймальня» дає нам можливість почути наших глядачів з усіх куточків України, тому цього разу ми їдемо на Південь України. Останніми роками Херсонська область стала популярним туристичним напрямком, а також стратегічними вузлами морського транспорту. Ми прагнемо з перших вуст дізнатися, які проблеми та загрози існують в регіоні. Також ми хочемо почути наших співвітчизників, які залишилися в окупованому Криму та не мають змогу переїхати на материкову Україну, тому ми їдемо максимально близько до кордону – у Новоолексієвку»,- коментує ведучий «Грошей» Олександр Дубінський.

За чотири роки існування до Громадської приймальні «Грошей» звернулися сотні телеглядачів в Харкові, Краматорську, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Чорткові, Одесі та Києві, а також тисячі залишили свої заявки на сайті проекту. Завдяки зібраним у громадян матеріалам журналістам «Грошей» вдалося провести десятки розслідувань в рамках програми та долучилась до вирішення проблем цих міст.

Нагадаємо, «Громадська приймальня» - спецпроект програми «Гроші» каналу 1+1, який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни. Ця імпровізована приймальня створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми «Гроші».

Журналістські розслідування програми «Гроші» будуть відкривати інформаційний тиждень щопонеділка о 22:00 на телеканалі «1+1».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: