Херсон °C

«Козацький гарт» цьогоріч випробовував понад 400 учасників

Общество, Культура
0
В рамках святкування 309-ої річниці з дня заснування Кам’янської Січі, на території села Республіканець (Бериславський район) відбувся ІІІ обласний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт – 2018». Про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.
На юнаків та дівчат, які стали учасниками фестивалю, чекали непрості вправи та змагання у різних видах фізичних вправ, де треба було продемонструвати не тільки високий фізичний рівень підготовки, а й інтелект. Понад 400 школярів з усіх районів області та ОТГ виконували спортивну програму змагань: перетягування канату, спортивна естафета, стрибки зі скакалкою, човниковий біг, стрибки у довжину з місця, а також інтелектуальну вікторину «Конкурс знавців Українського козацтва».
Такий фестиваль має на меті формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності та зміцнення здоров’я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання учнів.
В рамках відкриття туристичного сезону на Кам'янській Січі очільник Херсонщини Андрій Гордєєв взяв участь у відкритті ІІІ-го обласного етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт – 2018».
«Бажаю учасникам перемоги, але я впевнений що ви вже перемогли, бо вже тут. Не буде переводу українському роду!» - привітав маленьких козаків Андрій Гордєєв
Також в рамках відкриття змагань відбулося урочисте нагородження. Подяки голови Херсонської облдержадміністрації за вагомий внесок в організацію та проведення заходів на Кам'янській січі отримали: Анна Йосипенко; Олександр Поліжаєв (Козак Сіромаха); Олег Сінаєв. Почесні грамоти голови Херсонської облдержадміністрації отримали: Іван Богатиренко;  Дмитро Суворов; Юрій Білик. 

«Козацький гарт» цьогоріч випробовував понад 400 учасників

 

«Козацький гарт» цьогоріч випробовував понад 400 учасників

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: