Херсон °C

Свято захисників кордону держави

Новости » Общество
0
Заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк узяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня прикордонника та 100-річчя від дня створення Окремого корпусу кордонної охорони УНР. Про це повідомляє сайт Херсонської обласної ради.
«100 років для наших прикордонників це вже вік. Рівно 100 років тому на території Української Народної Республіки було закладено початок нашої прикордонної служби України. І ви чотири роки тому для Херсона теж зробили історію. Тоді, в березні, було сформовано Азово-Чорноморське регіональне управління. Ви починали все з початку, освоювали нові будівлі, відновлювали свою роботу по забезпеченню безпеки українського кордону. Завдяки вашій праці у Херсоні з’явився цей парк, де вже рік стоїть новий для нашого міста пам’ятник – скульптура прикордонника та його вірного товариша. І я вдячний вам за вашу пильність та нашу безпеку», – відзначив Віталій Булюк.
За сумлінну працю, професіоналізм, значний особистий внесок у захист державного кордону України та з нагоди відзначення 100-річчя від дня створення Окремого корпусу кордонної охорони УНР Почесними грамотами Херсонської обласної ради нагороджено:
Гарана Сергія Олександровича, начальника відділення дільничних інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Хорли» (тип Б) Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України;
Гусака Павла Сергійовича, інспектора прикордонного контролю 2 категорії – номер обслуги 3 відділення інспекторів прикордонного контролю відділу прикордонної служби «Херсон» (тип А) Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України;
Обіюх Олену Юріївну, начальника їдальні відділення продовольчого забезпечення відділу забезпечення Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України;
Тресницького Василя Івановича, старшого техніка – начальника відділення технічних засобів охорони кордону відділу прикордонної служби «Залізний Порт» (тип Б) Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України.
У день свого професійного свята прикордонники отримали почесні відзнаки і від Президента України, органів місцевої та обласної влади, а також заохочення від керівництва Азово-Чорноморського регіонального управління.
Проте, в такий день прикордонники, як люди честі, не забули і про своїх головних муз – дітей, які своїми малюнками надихали зелених беретів на мужність та героїчні вчинки. Переможці конкурсу «Прикордонники очима дітей» отримали подарунки від своїх героїв.
По завершенні заходу відбулася виставка автомобілів і спеціальної техніки, зброї та екіпіровки прикордонної служби.

Свято захисників кордону держави

 

Свято захисників кордону держави

 

Свято захисників кордону держави

 

Свято захисників кордону держави

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: