Херсон °C

У чоловіка поліцейські вилучили обріз рушниці

Общество, Криминал
0

У чоловіка поліцейські вилучили обріз рушниціВ Верхньорогачицькому районі поліцейські затримали місцевого жителя, який влаштував стрілянину на околиці села. Чоловіку може загрожувати до 7 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В чергову частину Верхньорогачицького відділення поліції звернулися місцеві жителі. Вони розповіли, що на околиці села чути постріли. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

На місці поліцейські виявили 56-річного місцевого жителя та вилучили у нього обріз двоствольної мисливської рушниці. Чоловік пояснив, що знайшов рушницю в недобудованому будинку та забрав додому. В подальшому він зробив з неї обріз та вирішив спробувати, як він стріляє. Чоловік виїхав на околицю села та практикувався у стрільбі. Зброю вилучено та направлено на дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: