Херсон °C

Аудитори інформують правоохоронні органи про контрольні заходи

Новости » Общество
0

Як інформує прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області, приклади виявлених порушень фінансової дисципліни у 2018 році:

- неоприбуткування будівельних матеріалів на загальну суму 20,4 тис. грн Інститутомрису Національної академії аграрних наук України;

- недоотримання бюджетом Шевченківської сільради Скадовського району понад 59 тис. грн орендної плати за договорами платного користування частинами внутрішньогосподарської зрошувальної системи;

Крім того, державні аудитори аналізують сумнівні закупівлі за бюджетні кошти на предмет їх законності іпродовжують інформувати правоохоронців за фактами конкретних зловживань.

Фахівці продовжують ретельно відстежувати надання фінансової підтримки, у тому числі дрібним підприємствам галузей агропромислового сектору, особистим селянським і фермерським господарствам Херсонщини.

Довідково. Протягом січня-квітня 2018 року:

За порушення фінансової дисципліни 46 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, чотири – до дисциплінарної та матеріальної.

Правоохоронні органи розпочали сім досудових розслідувань за результатами розгляду матеріалів ревізій. Також правоохоронцям передано 17 матеріалів контрольних заходів для відповідного реагування.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: