Херсон °C

Голова Олешківської райради Потоцький «відхрестився» від Цегельника

Общество, Политика
0
Сьогодні на офіційному сайті Олешківської райради зявилась інформація про те, що голова ради Павло Потоцький звернувся до начальника Олешківського відділення Новокаховського відділу ГУНП України в Херсонській області Сергія Ященка.
У документі вказано, що пан Потоцький хоче, аби поліція внесла «відповідні відомості про вчинення кримінального правопорушення до ЄРДР», розпочала за заявою Павла Борисовича «досудове розслідування та встановила організаторів, замовників та виконавців протиправних дій», вчинений під час сесійного засідання 4 травня.

Голова Олешківської райради Потоцький «відхрестився» від Цегельника

Але, за повідомленням журналістів, присутніх під час подій в залі, саме під час засідання сесії Олешківської райради 4 травня, коли питання про оголошення недовіри голові РДА Олені Кравченко-Скалозуб ще не було озвучене, група осіб на чолі з Олександром Цегельником почала прориватися до адмінбудівлі райради. В цей же час можна було почути телефонну розмову екс-очільника райради, депутата Миколи Райтаровського, ймовірно, що це була розмова саме з Цегельником, адже Райтаровський недвозначно заявив співбесіднику: «Давайте вже починайте!».
В той же час Олена Кравченко-Скалозуб називає ініціаторами висловлення їй недовіри саме таких депутатів як Райтаровський та голова райради Потоцький. Депутати від БПП в сесійній залі звинувачували саме пана Потоцького в організації та залученні членів ОПГ, на чолі з Цегельником, до акцій, описаних в заяві самим Потоцьким.
Виходить, що Павло Борисович вже заплутався у власних політичних інтригах, які Олешківському району жодної користь та економічної вигоди не приносять.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: