Херсон °C

Приймати гостей Херсон не готовий

Новости » Общество
0
Як виявилося, приймати гостей на Міжнародний ювілейний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії ХХ», місто Херсон не готове. Артистам та гостям фестивалю по-перше – не вистачає місць у готелях.
- Треба розуміти, що в кожного театру, який приїздить з-за кордону є умови, за яких він точно приїде, - розповідає керівник фестивалю, директор театру ім. М. Куліша Олександр Книга. – Ми вкотре в Херсоні стикаємося з тим, що місць у готелях певного рівня просто немає. Та і готелів, які можуть приймати таких гостей – не так вже й багато. Це, що стосується інфраструктури. По-друге, нам трохи соромно за зовнішній вигляд міста. Ми навіть поруч – тут у Потьомкінському сквері ніяк не дочекаємося ні прибиральників, ні тих, хто слідкуватиме за клумбами. Театр звісно за свої кошти придбає квітів, прибере клубми та посадить гарні композиції. Однак, погодьтеся, цим мають займатися зовсім інші управління та інстанції.
В той же час, якщо дивитися на рахунки які оплачує Департамент ХКГ Херсонської міської ради, ніколи не здогадаєшся, що місто геть неприбране.
Згідно інформації з відкритих джерел порталу Е-ДАТА, тільки з кінця квітня по сьогоднішній день – 10 травня, Департамент заплатив ФОП Садовій (ця фірма займається прибиранням виключно Центру та Суворовського району) понад 450 тисяч гривень.
Так 190 тисяч було оплачено за прибирання сміття з зелених зон та очищення урн. 183 тисячі гривень було сплачено за механізований покіс зелених зон та посадку одно літників, ще 73 тисячі гривень – за цей же покіс та догляд за багаторiчниками. Та ще 11 тисяч за очищення урн від сміття із вивезенням.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: