Херсон °C

Чим зацікавити туристів розповідають на Таврійському Конгресі

Новости » Общество
0
Сьогодні на території конференц-залу КСК «Гран Прі» було анонсовано основні напрямки та програми роботи ділових бізнес-майданчиків Конгресу. 
Андрій Гінкул, експерт з питань територіального та інфраструктурного розвитку, голова правління ГО «Центр реформ та місцевого розвитку», Української Асоціації Екологічного і активного туризму м. Київ розповів про те, як туристичні дестинаціі, як імідж регіону, впливають на розвиток туризму. Пішла мова про мотиватор залучення туристів.
Про можливості залучення туристів на Херсонщину та до обласного центру одразу ж почали розповідати учасники Конгресу. Зокрема, член правління Бізнес-асоціації «Ми-Херсонці» Андрій Ткаченко розповів про створення майданчика «Урбан Сад»:
- Вже за декілька місяців роботи наш проект отримав чотири премії, в тому числі і європейські. Ці премії дали можливість відвідувати європейські міста, - зазначив Ткаченко.
Презентував Андрій ще одну платформу - «Турбіна», на якій всі бажаючі зможуть проводити форуми та фестивалі.
Мова на Когресі пішла і про проекти, які працюють для залучення туристів вже не перші 10 років. Міський голова Голої Пристані Олександр Бабич презентував туристичні можливості свого міста:
- Чекаємо вас на наших фестивалях, вже зовсім скоро « Купальські зорі»!
Нагадаємо у Голій Пристані щоліта відбуваються фестивалі «Купальські зорі», «Солодке диво» та інші.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: