Херсон °C

Як на Херсонщині крадуть телефонний кабель та метал

Общество, Криминал
0

Як на Херсонщині крадуть телефонний кабель та металУ Чаплинці поліцейські затримали двох наркозалежних за підозрою у крадіжках телефонного кабелю та сталевих листів металочерепиці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Всього на рахунку зловмисників 10 фактів крадіжок телефонного кабелю, бронзових лічильників на воду та сталевих листів металочерепиці з будівлі недіючого музею. Чоловіки скоювали крадіжки упродовж квітня.

Поліцейські затримали зловмисників, коли вони на автомобілі знайомого намагалися вивезти сталеві листи металочерепиці (вагою приблизно 400 кг) у місце схову.

Затриманим 39 та 48 років, обидва наркозалежні, раніше судимі за наркозлочини, тяжкі тілесні ушкодження та крадіжки. Вони показали місце, де випалювали крадений кабель, а отриманий мідний дріт продавали.

Зловмисникам повідомлено про підозру. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: