Херсон °C

Визначено переможців ІІ етапу Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму

Новости » Общество
0
Минулі вихідні були дуже насиченими для туристів-спортсменів і кращих краєзнавців області. Протягом трьох днів переможці районих та міських етапів змагалися за звання найсильніших спортсменів області у ІІ етапі Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму та кращих краєзнавців області в Зльоті юних туристів-краєзнавців, організатором яких став комунальний заклад "Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді" Херсонської обласної ради.
У ІІ етапі Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму взяло участь 17 команд з 11 районів області, міст Херсона, Нової Каховки та Голої Пристані, 2 об'єднаних територіальних громад та комунального закладу "Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді" Херсонської обласної ради.
У командних змаганнях "Зв'язки" перемогу здобула команда міста Херсона і тримала пальму першості протягом трьох днів змагань. На другому місці в перший день змагань стала команда комунального закладу "Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді" ХОР, третю сходинку посіла команда Нижньосірогозького району.
Дуже цікавим і насиченим для спортсменів став другий день змагань, в який вони долали дистанцію "Крос-похід", де показували свої навички зі спортивного орієнтування та техніки пішохідного туризму. Очолили турнірну таблицю в цьому виді змагань команда міста Херсона, 2 сходинку посіла команда Білозерського району, замикає тройку лідерів команда Нижньосірогозького району. У виді змагань "Командна смуга перешкод" вже впевненено своє лідерство підтвердила команда міста Херсона, срібло виборола команда Центру, бронзу завоювала команда Нижньосірогозького району.
За результатами трьох днів в загальному заліку місця розподілилися наступним чином:
І місце - команда міста Херсон;
ІІ місце - Нижньосірогозький район;
ІІІ місце - Білозерський район.

Визначено переможців ІІ етапу Чемпіонату України серед юнаків з пішохідного туризму

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: