Херсон °C

У Дар’ївці є сучасний спортивний майданчик

Общество, Спорт
0
У Дар’ївці Білозерського району відбулось урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Будівництво сучасного багатофункціонального майданчика здійснювалось в рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд», який у 2017-2018 році реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Загальна вартість проекту 1297,015 тис. грн.  Розмір майданчика 42м х 22м. Про цеповідомляє сайт Херсонської ОДА.
Слід зазначити, що проект реалізовувався шляхом співфінансування з державного фонду регіонального розвитку на суму 1143,979 тис. грн та місцевого бюджету на суму 153,036 тис. грн. Цікаво, що зазначений об’єкт розташований на полі, де протягом кількох років існувало примітивне футбольне поле, але на якому все одно велось активне спортивне життя. Поруч з новозбудованим майданчиком знаходяться багатоповерхові будинки мешканців села Дар’ївка.
Таке розташування сприятиме більшому залученню шкільної молоді та молоді села до занять футболом, покращенню тренувального процесу сільської команди, яка представляє село Дар’ївка у обласному чемпіонаті  з футболу.
Юні футболісти будуть опановувати уроки футболу за навчальною програмою на новому майданчику під керівництвом тренера Кузь Ігоря Павловича. Взагалі на сьогодні в с. Дар’ївка функціонує дитячий спортивний клуб «Динамо» чисельністю 55 дітей різних вікових груп.
Введення в дію сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям дасть можливість покращити підготовку юних футболістів до спортивних змагань та піднесе їх на нові спортивні висоти.

У Дар’ївці є сучасний спортивний майданчик

 

У Дар’ївці є сучасний спортивний майданчик

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: