Херсон °C

111 нелегальних автобусних маршрутів було закрито на Херсонщині

Новости » Общество
0

Нещодавно після перевірки управлінням транспорту та зв'язку ХОДА перевізників, які працюють на території області було встановлено, що серед внутрішньообласних маршрутів існували такі маршути, перевізники яких не мали будь-яких документів та укладених угод на пасажирські перевезення. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

«Перевезення жителів та гостей Херсонської області такими перевізниками є небезпечним, - коментує начальник управління Валерій Соценко, - адже вони здійснювалось без оформлення документів, передбачених чинним законодавством України. А саме, на цих маршрутах не забезпечувався контроль за станом здоров’я водіїв та справністю автобусів, більше того, життя пасажирів не було застрахованим».

Для того щоб здійснювати пасажирські перевезення необхідно взяти участь у конкурсі та виграти його згідно конкурсним умовам. Після відбувається укладення договорів з ХОДА і страховою компанією.

Наразі внутрішньообласна автобусна мережа Херсонської області складається з 465 маршрутів.

 

Нагадаємо, що було видано розпорядження голови ХОДА від 22.05.2018 року № 420 про впорядкування пасажирських перевезень на окремих міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Херсонської області. Текст розпорядження: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/171tGHtCuIwEvWz9bC1HluQbfEKehYdHT.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: