Херсон °C

Ще один спортивний майданчик з’явився в області

Общество, Спорт
0

Ще один спортивний майданчик з’явився в області2 червня за участі голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва та народного депутата Сергія Хланя відбулося відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям у смт Новотроїцьке. У заході взяли участь: голова Новотроїцької районної державної адміністрації Наталія Солтановська, голова районної ради Юрій Коцегубов, депутати обласної ради від району, учні та жителі селища.

«Цей спортивний майданчик зроблений для дітей. Таким чином ми виконуємо наказ Президента України – виростити здорове покоління та залучати дітей до занять спортом», - підкреслив голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв. Також він висловив слова вдячності народному депутату Сергію Хланю, керівництву району та всім, хто причетний до будівництва цього об’єкта.

У свою чергу з видатною подією громаду району привітали народний депутат Сергій Хлань, голова райдержадміністрації Наталія Солтановська, голова райради Юрій Коцегубов, депутати обласної ради

Будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям на території стадіону "Старт" ім.. О.М. Пуляєва, смт. Новотроїцьке здійснювалось в рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд», який реалізувався за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Загальна вартість проекту 1399,932 тис. грн.

Проект реалізовується шляхом співфінансування з державного фонду регіонального розвитку на суму 699,966 тис. грн та Новотроїцького районного бюджетуна суму 699,966 тис. грн. Розмір майданчика 42 м. х 22 м.

Об’єкт розташований на стадіоні "Старт" ім.. О.М. Пуляєва в смт Новотроїцьке, на якому постійно проводяться футбольні ігри на рівні району та області та триває активне спортивне життя.

Таке розташування сприятиме більшому залученню шкільної молоді та молоді селища Новотроїцьке до занять футболом, покращенню тренувального процесу футбольних команд, які представляютьнаш район у чемпіонатах, району та області з футболу.

80 вихованців футбольних команд (4 вікові категорії) СК "Аматор" тренер Євген Бєляєв та вихованці дитячо-юнацької спортивної школи (2 вікові категорії 24 чол. – молодша група, 19 чол. - старша група) тренер Олександр Карпов будуть проводити тренувальні заняття з футболу на новому майданчику.

Насамкінець шановні гості та керівники району перерізали символічну синю стрічку, а голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв і народний депутат Сергій Хлань пробили перший символічний удар по воротам та подарували юним спортсменам футбольні м’ячі.

Після завершення урочистостей гості відвідали соляну кімнату, яку було відкрито в центральній районній лікарні та взяли участь в урочистому зібранні з нагоди Дня працівників водного господарства. Вітаючи зрошенців голова облдержадміністрації, народний депутат, голова обласного управління водних ресурсів, голова райдержадміністрації зазначили, що їх робота є життєво необхідною для забезпечення населення високоякісною питною водою і для живлення української ниви вологою заради високих, щедрих врожаїв та нагородили кращих працівників грамотами і подяками.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: