Херсон °C

«Ми робимо нашу державу енергонезалежною» - Андрій Гордєєв

Новости » Общество
0

«Ми робимо нашу державу енергонезалежною» - Андрій ГордєєвСьогодны, 11 червня голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв взяв участь у відкритті фотогальванічної електростанції «Рубанівка» у Великолепетиському районі поблизу села Рубанівка. Про це повідомляє прес-служба Херсонської облдержадміністрації.

Об’єкт має проектну потужність 16,5 МВт та може забезпечити електроенергією 5000 сімей. Електростанція складається із 74 тисяч панелей. 17 інверторів перетворюють сонячну енергію в електричну.

«Ми робимо нашу державу енергонезалежною. Крім робочих місць, а їх тут 8, ми створюємо об’єкти, які генерують податки до місцевих бюджетів. Їх можна спрямувати на розвиток соціальної інфраструктури: дитячі садочки, дороги, освітлення та інше. Це наш перший візит у Рубанівку і приємно, що полягає він у відкритті такого потужного об’єкту», - наголосив очільник області Андрій Гордєєв.

Представник ТОВ «НИВА ЕНЕРГО», Олександр Кирєєв, розповів: «Ми побудували цю станцію за 4 місяці. Раді, що на Херсонщині розвивають «зелену» енергетику. Наша компанія і надалі інвестуватиме в Херсонську область, тому що тут завжди комфортно працювати».

Після урочистої частини для гостей заходу провели екскурсію фотогальванічною електростанцією «Рубанівка».

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: