Херсон °C

Бізнесмени Херсонщини сплатили 7 мільйонів гривень боргу з ЄСВ

Новости » Общество
0

Бізнесмени Херсонщини сплатили 7 мільйонів гривень боргу з ЄСВТаким став результат спільної проведеної роботи спеціалістів управління погашення боргу Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та органів ДВС області по погашенню заборгованості з єдиного соціального внеску на Херсонщині з початку року. Бізнесмени повернули до бюджету 7,4 млн. грн., що вдвічі перевищує надходження за 5 місяців минулого року.

Для забезпечення погашення заборгованості фіскали області використовують комплекс заходів, передбачених чинним законодавством. Так, щомісячно на адресу боржників юридичних та фізичних осіб Херсонщини направляються вимоги про сплату заборгованості. Тільки, протягом 5 місяців п.р. такими заходами були охоплені фактично всі боржники області, які мали суми боргу понад 10 гривень. Боржникам адресовано 13537 податкових вимог. Для порівняння, протягом 2016 року сформовано 3315 податкових вимог, у 2017 році - 1117 вимог. Такі заходи дозволили скоротити порівняно з початком року суму заборгованості з єдиного соціального внеску юридичних осіб на 2,5 млн. гривень.

Варто нагадати: своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує кожному херсонцю соціальну допомогу на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та лікарнянівиплати.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: