Херсон °C

Допомога військовим триває

Новости » Общество
0
Війна на Сході та захист державних кордонів продовжує об’єднувати навколо себе небайдужих жителів Каланчацької громади, які прагнуть підтримати військових і в такий спосіб теж брати участь у боротьбі з ворогом. Про це повідомляє у Фейсбук місцева жителька Дар’я Макортет.
Минулого тижня Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук та його перший заступник Андрій Лабушний звернулись, із закликом до місцевих мешканців та старост сіл долучитися до збору гуманітарної допомоги військовим, що дислокуються на території смт. Чаплинка.
«Хоча й умови перебування в армії на сьогодні покращилися, але нашим захисникам потрібна підтримка земляків, яка й буде тією невеличкою лептою, внесеною до спільної перемоги над загарбником», ‒ зауважив під час розмови Андрій Григорович
16 червня продукти харчування було передано представникам 13 – го батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади. До збору продуктів долучилися місцеві старости ОТГ, депутати, приватні підприємці, школярі та пересічні громадяни громади.

Допомога військовим триває

 

Допомога військовим триває

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: