Херсон °C

Привітання Олександра Співаковського з державним святом - Днем Конституції

Новости » Общество
0
Привітання Олександра Співаковського з державним святом - Днем КонституціїДорогі мої земляки! Сердечно вітаю з великим державним святом - Днем Конституції. Зазвичай його не відзначають у родинному колі, але це свято воістину всенародне. 
Двадцять два роки тому ми з вами отримали Закон, який став фундаментом нашої цілісності, реальною основою для розбудови незалежності, демократії і законності. 
В ту історичну «конституційну ніч» 28 червня були закладені правові основи єдності української нації. І як показує час, ті основи виявилися міцними.
Сьогодні, коли нам знову доводиться відстоювати свою незалежність, цілісність і демократію, цінність цих головних засад державності для кожного з нас зросла в рази. Ми постали більш згуртованими і відповідальними. Не лише за себе і родину, а й за своє місто і свою державу. А це і є запорукою становлення в Україні справжнього народовладдя. Бо Конституція — це ми. 
Бажаю всім миру, віри в себе і світле майбутнє нашої країни. І нехай рівність всіх перед законом та наше спільне прагнення жити в єдності допоможуть нам побудувати таку Україну, де кожен почуватиметься захищеним і щасливим. Зі святом!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: