Херсон °C

ПриватБанк та Департамент агропромрозвитку Херсонської ОДА уклали угоду про співпрацю

Новости » Общество
0

ПриватБанк та Департамент агропромрозвитку Херсонської ОДА уклали угоду про співпрацюДвосторонній меморандум підписано між Херсонським обласним Департаментом агропромислового розвитку і Херсонською філією ПриватБанку. Сторони домовилися про співпрацю з метою підтримки малого та середнього підприємництва в аграрному секторі на Херсонщині. Подія сталася за участі директора ПриватБанку з питань взаємодії з органами влади Юрія Гусєва.

Юрій Гусєв провів презентацію актуальних програм, запроваджених державним банком на допомогу сільгоспвиробникам. Загалом у цьому році український Уряд виділив більше 6 мільярдів гривень на різні програми підтримки для аграріїв – більше половини з них реалізує саме ПриватБанк. А херсонські фермери сьогодні дійсно потребують фінансової підтримки, наголосили у профільному Департаменті.

"Щорічно агровиробники Херсонської області залучають до 2 млрд грн кредитних коштів на забезпечення виробничого процесу, - говорить директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації Олександр Паливода. -Щоб повноцінно працювати та розвиватись, нашим аграріям не вистачає щороку близько 1 млрд кредитних коштів. Між тим залучення та оперування кредитними коштами є поширеною світовою практикою в сфері агробізнесу".

ПриватБанк здійснює кредитування сільгоспвиробників Херсонської області за трьома програмами пільгового фінансування: "АгроКУБ”, "Лізинг сільгосптехніки” та "Агросезон”. В укладеному меморандумі йдеться зокрема і про компенсацію відсотків за кредитами за рахунок бюджетних коштів.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають близько 1000 аграріїв Херсонщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів.

Детальніше про умови кредитування сільгоспвиробників можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: