Херсон °C

Більше 7 тисяч осіб на Херсонщині внесено до реєстру боржників зі сплати аліментів

Новости » Общество
0

Більше 7 тисяч осіб на Херсонщині внесено до реєстру боржників зі сплати аліментів Завдяки Закону #ЧужихДітейНеБуває державними виконавцями у Херсонській області забезпечено виконання рішень судів про стягнення аліментів в наслідок чого 16 270 дітей відчули реальну допомогу держави. Майже67,6млн. грн. аліментів стягнуто державними виконавцями за півроку, з яких36,2млн. грн. стягнуті завдяки дії Закону #ЧужихДітейНеБуває. Про це йдеться в звіті Ярослава Тюпляєва - заступника начальника головного територіального управління юстиції у Херсонській області з питань державної виконавчої служби - начальника Управління державної виконавчої служби.

Згідно інформації, серед інших результатів дії Закону –7 515осіб внесено до реєстру боржників зі сплати аліментів, по5457 боржникам винесено постанови про обмеження боржників у праві виїзду за кордон, керування автомобілем, полювання та користування зброєю.Державними виконавцями складено 811 протоколів про вчинення боржником адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 183-1 КУпАП, 774 протоколи направлено до суду, з яких: 104 – задоволено.

Позитивними прикладами по напрямку виконання виконавчих документів по стягненню аліментів протягом червня поточного року є наступні:

Державними виконавцями Дніпровського районного відділу ДВС міста Херсон ГТУЮ у Херсонській області на підставі наявної заборгованості по виконавчим документам про стягнення аліментів винесено постанови про обмеження прав боржника, серед яких і постанову про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України, у результаті чого боржниками сплачено борги, які становили 60 000 грн., 61015 грн. та 46264 грн;

Великоолександрівським районним відділом Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області направлено до суду протокол про адміністративне правопорушення за несплату аліментів в результаті чого боржником борг сплачено в повному обсязі у розмірі 37 051 грн.
Верховна Рада проголосувала за другий пакет законодавчих ініціатив #ЧужихДітейНеБуває.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: