Херсон °C

На Херсонщині 41 КП не забезпечує наповнення «Відкритого бюджету»

Новости » Общество
0

На Херсонщині 41 КП не забезпечує наповнення «Відкритого бюджету»12 липня в Херсонській облраді на нараді обговорювали питання ефективного функціонування програмного комплексу «Відкритий бюджет Херсонської області» (ВБ). Були присутні керівники комунальних закладів, що підпорядковуються облраді, керівники районних рад та очолював зібрання голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

За повідомлення прес-служби облради в Херсонській області, начальник управління з питань аналізу бюджету та регіональних програм виконавчого апарату Херсонської обласної ради Ігор Шепелєв проінформував: 104 комунальних підприємства, установи та заклади отримали авторизаційні дані для користування системою, з них 63 розпочали внесення інформації до комплексу ВБ. А також він повідомив голову облради про те, що деякі підприємства ще не приступили до цієї роботи.

«За підсумками моніторингу встановлено, що не всі комунальні підприємства, установи, заклади, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області, забезпечують наповнення Комплексу ВБ інформацією, що є порушенням вимог розпорядження голови обласної ради від 12 червня 2018 року №121 «Про запровадження програмного комплексу «Відкритий бюджет Херсонської області», – доповів Ігор Шепелєв.

Наразі залишається 41 комунальне підприємство, що не забезпечує наповнення ВБ. Також начальник управління нагадав присутнім про необхідність наповнювати програму даними у повному обсязі й наголосив на персональній відповідальності та безумовному виконанні вимог розпоряджень голови обласної ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: