Херсон °C

Через борги комунальних підприємств херсонці залишаться без світла

Новости » Общество
0
Без світла у кімнатах гуртожитків, сходових клітинах та з непрацюючими ліфтами можуть залишитися мешканці м. Херсон, через те, що комунальні підприємства, які обслуговують будинки, не сплачують за використану електроенергію та накопичили багатотисячні борги. Про це повідомляє прес-служба товариства.
Станом на 20 липня комунальне підприємство «Дніпровський» виконавчого комітету Херсонської міської влади має заборгованість перед енергопостачальником у сумі – 202 тисячі 573 гривень, комунальне підприємство «Таврійський» виконавчого комітету Херсонської міської влади – 146 тисяч 088 грн, комунальне підприємство «Центр» виконавчого комітету Херсонської міської ради – 79 тисяч 200 грн. та житлово-експлуатаційна контора №1 Суворовського району – 47 тисяч 589 грн.
Про наявність заборгованості та про припинення електропостачання у разі не проведення в повному обсязі оплати за спожиту електричну енергію в рамках законодавства завчасно повідомлено керівництво комунальних підприємств, міського голову м. Херсон та начальника інспекції Держенергонагляду у Херсонській області.
Про те, питання з розрахунками боржників за електроенергію залишається не вирішеним. Через порушення договірних зобов’язань, термінів сплати за використану електроенергію та бездіяльність адміністрацій КП, Товариство змушене відключити об’єкти комунальних підприємств від електропостачання. Зважаючи на велику кількість об'єктів, відключення від електропостачання триватиме з 23 по 27 липня.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: