Херсон °C

У Каланчацькому районі проведуть роботи на газорозподільних системах

Новости » Общество
0
До уваги мешканців Каланчацького району. ПАТ "Херсонгаз" з 30 липня по 23 серпня проводить роботи з перевірки герметичності газорозподільних систем у с.Олександрівка, у зв'язку із чим тимчасово буде тимчасово припинено розподіл газу по населеному пункту:
- з 30 липня по 14 серпня буде припинено газопостачання абонентам які проживають по вул. Гагаріна (парні номери), Терешкової (після вул. Гагаріна), Полуянова (після вул. Гагаріна), Садова, Матросова, Українська, Перемоги, Морська, пров. Український;
- з 14 серпня по 21 серпня буде припинено газопостачання абонентам які проживають по ул. Гагаріна (не парні номери), Терешкова (до вул. Гагаріна), Полуянова (до вул. Гагаріна), Поштова, Північна, Піонерська;
- з 21 серпня по 23 серпня буде припинено газопостачання всім абонентам які проживають в с.Олександрівка. Про це повідомляє прес-служба Товариства.
Для забезпечення безперебійного розподілу та уникнення заповітрювання газорозподільної системи, що призведе до великих витрат часу на повторні пуски мереж, споживачів переконливо просять на час проведення робіт перекрити газові вводи та не користуватися газом до приходу спеціалістів для його пуску у кожну оселю окремо та надати доступ працівникам підприємства до газових мереж та приладів.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: