Херсон °C

Олександр Співаковський щодня телефонує Андрію Гордєєву

Новости » Общество
0
Під час прес-конференції в Херсоні народний депутат України Олександр Співаковський розповів про те, чому пішли кошти на розвиток аеропорту в Херсоні, та про те, що мостоперехід в обласному центрі лишається в центрі його уваги.
- Там де не спрацювала місцева влада, має вирішувати нардеп, - впевнений Співаковський. - За мого втручання було виділено 45 млн. грн. з держбюджету, але ці гроші виділялися відкрито. Щоб всі розуміли, що ти не в кулуарах це вирішував, а відкрито кажу про те, куди саме пішли гроші, на які школи чи садочки. Я пишаюся, що ми з Андрієм Гордєєвим, тоді ще нардепом, впливали на те, щоб 40 млн. грн. пішли на розвиток херсонського аеропорту. Хто з нас сміявся, хтось критикував. Але, люди повинні розуміти, що якщо у місті немає аеропорту - це село, ніхто сюди не приїде. Ми й без того маємо величезну проблему - 70 % наших випускників покидають Херсонщину. А якщо тут не буде комунікації - залізничного сполучення, аеропорту, не буде нічого. І за цей час у нас вже не 1,5 мільйона туристів, як було до 2014 року, а 5 млн. туристів! Ми повинні розуміти, що є мінуси, але в наших силах перетворити ці мінуси на переваги.
Найбільшим проектом, за словами нардепа, поки що лишається мостоперехід. Про це будівництво в Херсоні,Олександр Співаковський щодня запитує у голови ОДА Андрія Гордєєва:
- Щодня телефоную. Питаю, що робиться, чи йдуть роботи, коли у нас буде перша черга, коли поїде перше авто по мостопереходу. Я свою роботу роблю чесно...

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: