Херсон °C

У Херсоні патрульні гналися за п'яним водієм

Новости » Общество
0

У Херсоні патрульні гналися за п'яним водіємСьогодні, 24 липня, близько 3-ої години ночі патрульні намагались зупинити автомобіль за кермом якого був нетверезий водій.

На вулиці Качельній патрульні помітили автомобіль ВАЗ-2106, водій якого під час повороту на вулицю Чайковського не ввімкнув відповідний покажчик зміни напрямку руху. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Херсонської області. Інспектори вирішили з ним поспілкуватись. Та вимогу поліцейських про зупинку порушник проігнорував. Він продовжив рух, не зважаючи на команди патрульних, які ті подавали за допомогою світлозвукової сигналізації та гучномовця. Втікача інспектори заблокували через кілька десятків метрів. Під час спілкування поліцейські помітили в чоловіка за кермом ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав результат 2,06 проміле, що в 10 разів перевищує допустиму норму. На 46-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Його автомобіль інспектори евакуювали на арештмайданчик.
Загалом лише за нічну зміну патрульні зафіксували 5 випадків керування в нетверезому стані. Ще 3 вдень. Кожен такий епізод – це врятовані життя, адже щодня на дорогах країни з вини п’яних водіїв гинуть десятки людей.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: