Херсон °C

У Херсоні відбулась Перша відкрита марафон-естафета з гирьового спорту

Общество, Спорт
0
28 липня у Херсоні пройшла Перша відкрита марафон-естафета з гирьового спорту "Кубок князя Володимира". Захід пройшов біля храму святої мучениці цариці Олександри, адже цього року виповнюється 120 років з дня закладки храму.
Організаторами спортивного дійства стали: Андрій Калита (настоятель храму) та Михайло Олійник (Асоціація гирьового спорту України у Херсонській області). 17 команд з 9 областей завітали на святкування 1030-річчя хрещення Руси-України, щоб поборотися за титул найсильніших гирьовиків-марафонців: Харківська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Київська, Донецька, Миколаївська, Житомирська, Хмельницька і Херсонська.
На честь свята кожна команда повинна була підняти гирю 1030 разів за найкоротший час. Так у ривку гирі 8 кг серед жінок-ветеранів пальму першості вибороли Мальована Валентина та Лісуненко Світлана.
У ривку гирі 12 кг призові місця розподілилися таким чином:
1. Масловець Ольга, Жигалова Марія.
2. Жданова Олена, Жизневська Валерія.
3. Родікова Любов, Вайло Альона.
Серед чоловіків-ветеранів на гирях 12 кг дистанцію в 1030 підйомів пройшли Копичинський Володимир та Тоскалюк Петро. Семенов Микола та Лішуков Олександр зробили 1030 підйомів на 16 кг.
Серед ветеранів до 60 років у поштовху гирі 20 кг місця розподілилися таким чином:
1. Шеремет Володимир, Нескреба Євген.
2. Герасимчук Валерій, Черепанов Валерій.
У ривку гирі 24 кг серед чоловіків перше місце вибороли Яковченко Володимир та Голота Юрій. На другій сходинці Дима Анатолій та Яковченко Анатолій. У поштовху гирі 24 кг розігралася справжня драма, адже за титул найсильніших змагалися відразу 6 команд:
1. Пучков Олександр, Олійник Михайло.
2. Мартинюк Віталій, Козуб Дмитро.
3. Кузнецов Олексій, Голенко Олексій.
В естафеті до 120-річчя заснування храму відзначилися Андрій Калита, Пшеничка Петро, Кривенко Віктор та багато інших учасників.

У Херсоні відбулась Перша відкрита марафон-естафета з гирьового спорту

 

У Херсоні відбулась Перша відкрита марафон-естафета з гирьового спорту

 

У Херсоні відбулась Перша відкрита марафон-естафета з гирьового спорту

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: