Херсон °C

Наймасштабніший дитячий фестиваль року «Чорноморські Ігри»

Новости » Общество
0
На узбережжі Чорного моря в Скадовську «відгримів» наймасштабніший дитячий фестиваль року – «Чорноморські Ігри». Боротьба між конкурсантами була, як ніколи, запеклою, але, в той же час, за кулісами між малими зірочками зародилась тепла дружба. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної ради.
За словами засновника фестивалю Миколи Баграєва, фестиваль проводиться не лише для того, щоб визначити переможця: «Ми намагаємось допомогти дітям з вибором їхнього творчого напрямку. Вони потрапляють у середовище фахівців, де можна отримати корисну пораду, набратися досвіду та спробувати підкорити багатотисячну аудиторію.Важливо, щоб кожна дитина зрозуміла, що сцена – це її покликання і що успіх залежить не лише від її особистого таланту, але й від праці багатьох людей. Впевнений, що досвід участі у «Чорноморських Іграх» допоможе кожній дитині реалізувати свій творчий потенціал».
Подякував Миколі Баграєву за створення такого феєричного фестивалю голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.
«Ще з далекого 1982 року, коли Микола Георгійович приїхав на Херсонщину, він несе для її жителів сонце, щастя та радість. Від усього депутатського корпусу я дякую Вам за відданість своїй справі та Херсонщині. Бажаю Вам здоров’я, наснаги і всього найкращого», – відзначив очільник Херсонської облради та вручив засновнику «Чорноморський ігор» Почесну Грамоту.
Цьогоріч у конкурсному відборі «Чорноморських Ігор» взяли участь 563 юних виконавців віком від 6-ти до 16-ти років. За три фестивальні дні заходи фестивалю відвідали понад 45 000 глядачів.
А розважав та підтримував учасників та глядачів зірковий десант, у складі: Alyosha, TamerlanAlena, Тіни Кароль, Время и Стекло, Олі Цибульської, Сергія Бабкіна, Олександра Пономарьова, Монатіка, NK (Настя Каменських) та багато інших зірок сучасної естради.
Найвищу нагороду фестивалю – Гран-прі вокального конкурсу отримала 16-річна Еліна Іващенко з піснею «Listen» з м. Бровари. Окрім почесної нагороди, переможниця отримала спеціальний приз від Голови Українського Культурного Фонду, дружини Президента України Марини Порошенко.
Нагадуємо, що 16 Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри» відбувся за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської обласної ради.

Наймасштабніший дитячий фестиваль року «Чорноморські Ігри»

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: