Херсон °C

60% батьків Херсонщини зареєстрували народження дитини у пологових будинках

Новости » Общество
0
У Херсоні засідання колегії Головного територіального управління юстиції у Херсонській області за результатами роботи у першому півріччі та по визначенню пріоритетів роботи на майбутнє. Про це йдеться на офіційній сторінці управління в Фейсбук.
У заході беруть участь заступники керівника ГТУЮ, начальники управлінь, відділів, завідувачі секторів, начальники районних відділів державної виконавчої служби та районних відділів державної реєстрації актів цивільного, а також завідуючі державних нотаріальних контор області.
Зокрема, Григорій Галковський - заступник начальника головного територіального управління з питань державної реєстрації - начальник Управління державної реєстрації ГТУЮ у Херсонській області повідомив, що на Херсонщині успішно діє пілотний проект «Видача свідоцтва про народження у пологових будинках» - майже 60% батьків зареєстрували народження дитини у пологових будинках. Крім того, батькам майже 1400 дітей не довелось стояти у чергах аби зареєструвати місце проживання новонароджених дітей – адже послугою реєстрації місця проживання новонародженої дитини через органи ДРАЦС скористались 43% відсотки батьків Херсонщини.
- Не втрачає популярність і проект з реєстрації шлюбу за одну добу. За половину поточного року вже зареєстровано понад 356 шлюбів за добу. Кожен четвертий шлюб в містах, де запроваджено пілотний проект, реєструється шляхом відповідного сервісу. – додав заступник очільника Херсонської юстиції.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: