Херсон °C

Музиківська ОТГ отримає грант на сортування сміття

Новости » Общество
0
Громадська організація «Музичани» (Музиківська ОТГ) стала переможцем за конкурсом проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад», який у Херсонській області виконує ГО «Громадський центр «Нова генерація» за підтримки програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Про це повідомляє Invest in Kherson.
Громадською організацією укладено договір на реалізацію грантового проекту «Дбаймо про екологію разом!», який спрямований на підвищення екологічної свідомості жителів Музиківської ОТГ і започаткування роздільного збору сміття.
У рамках проекту будуть проведені наступні заходи: тренінги екологічного спрямування для жінок та чоловіків, започаткування роздільного сміття на території шкіл, започаткування роздільного сміття на території громади шляхом встановлення баків для ПЕТ-пляшок, збір макулатури, тренінги з апсайклінгу в с.Музиківка та с.Східне, гаражний розпродаж вживаних речей, вуличний ЕкоАрт.
Загальна вартість проекту становить – 125 800 грн. Питання забруднення навколишнього середовища, сортування відходів та їх раціональної переробки є надзвичайно важливими для Херсонської області. Тому, завдяки впровадженню на території області екологічних проектів значно покращиться стан навколишнього середовища.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: