Херсон °C

Необережне керування автомобілем залишило мешканців села без світла

Новости » Общество
0
Жителі села Чорноморівка, що у Каховському районі, залишилися на півдня без світла. Причиною тому стало необережне керування автомобілем і як результат – збита електроопора. Про це інформує прес-служба АТ «Херсонобленерго».
Учора близько 21:00 години до енергетиків Каховського РЕЗу надійшла інформація про збиту опору. Виявилося, горе-водій транспортного засобу ГАЗ 53, виконуючи об’їзд іншого авта, не врахував габарити та, втративши керування, врізався у електроопору.
У результаті удару опора була пошкоджена, при її падінні були обірвані проводи. На півдоби відключеними від світла залишилися десятки жителів села Чорноморівка.
Про пригоду повідомлено до поліції.
Бригада енергетиків здійснює ремонтні роботи по відновленню електропостачання споживачам.
Нагадаємо, відповідно до статистики, протягом I півріччя 2018 року на території Херсонської області в наслідок 49 дорожньо-транспортних пригод зруйновано майже сотню електричних опор АТ «Херсонобленерго».
Енергетики звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та привести до тяжких наслідків.
На фото - одна з попередніх аварій, в якій постраждав не лише водій та авто, а й електроопора.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: