Херсон °C

У Херсоні відбудеться патріотичний перфоманс

Новости » Общество
0
Комунальний заклад Херсонської обласної ради «Херсонський обласний Центр народної творчості» (ОЦНТ) запрошує на заходи з нагоди Дня Прапора та Дня Незалежності України. Так, 22 серпня 2018 року з 10:00 перед будівлею ОЦНТ (пр-т Ушакова, 16) розпочнеться патріотичний перфоманс з в’язання прапора України жовто-блакитними стрічками. Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної ради.
З 12:00 на подвір’ї ОЦНТ відбудеться театралізоване дійство «Мистецька толока по-Великоолександрівськи» у рамках творчого проекту «Мистецтва однієї громади».
У рамках заходу глядачі познайомляться: з кращими творчими колективами Великоолександрівщини та майстрами з традиційних видів ремесел, сучасних напрямків декоративно-ужиткового мистецтва та техно-арту (стимпанку).
Окрім цього, всі бажаючі зможуть відвідати кулінарну майстерню, долучитись до приготування обрядової випічки, зліпити спасівських вареників та скуштувати ще багато смаколиків. А також взяти участь у майстер-класах з лозоплетіння, ковальства, вишивки, декоративного розпису та ін.
Для тих, хто бажає зробити яскраве фото, працюватиме колорит-зона.
Заходи триватимуть до 16:00. Вхід вільний!
Проведіть цей день у атмосфері невмирущих народних традицій та обрядів!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: