Херсон °C

Іноземці порушують міграційне законодавство на Херсонщині

Новости » Общество
0
З 1 серпня 2018 року на всій території України розпочато  проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» з метою запобігання і протидії нелегальній міграції та інших порушень законодавства України в міграційній сфері. На Херсонщині щоденно здійснюються перевірки курортних зон, продуктових та речових ринків, торгових майданчиків, вокзалів та автостанцій, закладів швидкого харчування. Про це повідомляє УДМС України в Херсонській області.
За результатами проведення вищезазначених заходів станом на 16.08.2018 р. УДМС у Херсонській області виявлено 53 нелегальних мігрантів щодо яких прийнято рішення про примусове повернення та складено 153 адміністративних протоколів, з накладанням штрафів на суму понад 246 тисяч гривень.
Крім, того в ході проведення спільних заходів з відділом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Херсонській області виявлено 1 громадянина Російської Федерації у якого в паспортному документі недійсні дата-штампами щодо перетину Державного кордону України, 2 громадян Республіки Вірменії, які використовували підроблені документи, відомості про вказані факт внесено до ЄРДР за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 ст. 358 КК України та розпочато досудові розслідування.
Наразі активно продовжується робота по протидії незаконній міграції в області та вживаються можливі заходи боротьби з нелегальними мігрантами згідно із законодавством.
 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: