Херсон °C

До Дня Незалежності відбудеться автоквест «Вулицями Незалежного Херсону»

Новости » Общество
0

До Дня Незалежності відбудеться автоквест «Вулицями Незалежного Херсону»Обожнюєте пригоди, головоломки та мандрівки? Тоді автоквест «Вулицями Незалежного Херсону» – саме для вас! Це пригодницька змагальна гра на вулицях Вашого міста в режимі реального часу, під час якої Вам належить розгадати безліч логічних загадок і виконати захоплюючі завдання. Особливістю автомобільного квесту є те, що від завдання до завдання Ваша команда переміщуватиметься на автомобілі. Про це повідомляє прес-служба Херсонської облради.

Організатор заходу – комунальний заклад «Палац молоді і студентів» Херсонської обласної ради – запрошує до участі команди від 2 до 5 осіб на одному автомобілі.

Серед обов’язкових вимог:

– реєстраціяза посиланням, якщо ви граєте вперше;

– будь-який девайс з доступом до інтернету (досить мобільного телефону);

– мапа міста з новими назвами вулиць (дозволяється електронна версія);

– блокнот і ручка.

Також організатори рекомендують учасникам взяти з собою необхідний запас питної води та одягнутися в зручний, як для пригодницького квесту, одяг.

Формат гри: лінійні точки.

Складність: середня.

Загальна довжина маршруту: близько 60 км.

Автоквест відбудеться в п’ятницю, 24 серпня 2018 року. Час збору команд буде оголошений пізніше, орієнтовно старт до 12:00.

Заявки на участь пишіть в коментарях до публікаціїза посиланням, тільки назва команди!

Якщо залишилися питання – пишіть в особистих повідомленняхМаксиму Байдулову, або звертайтесь за телефоном (050) 494 65 87.

Більш детальна інформація та реєстрація запосиланням.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: