Херсон °C

Прикордонники нагадують про правила дотримання режиму в КП районах

Новости » Общество
0
Прикордонники нагадують про правила дотримання режиму в КП районахПрикордонники Херсонського загону продовжують виявляти громадян, які порушують встановлені режимні правила в межах контрольованих прикордонних районах Херсонської області.
Тому нагадуємо, що прикордонний режим в Херсонській області встановлено в Генічеському, Голопристанському, Каланчацькому, Скадовському,  Новотроїцькому та Чаплинському районах.
Громадяни України в'їжджають у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район, перебувають, проживають або пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують особу.
Іноземці та особи без громадянства в'їжджають у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район, перебувають та пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують особу та підтверджують законність перебування на території України.
За порушення прикордонного режиму у відповідності до статті 202 КУпАП передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу на громадян від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб - від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Як повідомляє помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби Іван Шевцов, загалом, з початку року військовослужбовці Херсонського прикордонного загону склали 325 протоколів про адміністративне правопорушення за ст.202 КУпАП та наклали штрафів на загальну суму понад 40 тисяч гривень.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: