Херсон °C

У Бериславі День знань відбудеться по-новому

Новости » Общество
0
У Бериславі День знань відбудеться по-новомуЦього року 1 вересня вперше у Бериславі з нагоди Дня знань відбудеться грандіозна та унікальна подія. Святкування Дня першого дзвоника пройде в цілком новому форматі. В цей день на центральній площі районного центру відбудеться цікава різноманітна концертна програма. Справжнє свято першокласникам влаштують учасники різноманітних дитячих та юнацьких творчих колективів, які подарують свої найкращі хореографічні та вокальні композиції.
Спеціальний гість святкового концерту неймовірний музичний колектив — вокальний ансамбль «General Voice», який в оновленому складі презентує гостям свою нову авторську програму. Артисти, творчість яких давно вже полюбилася херсонцям, талановито та вдало поєднують пісенні традиції з різними відтінками сучасних жанрів.
Та подарунки на цьому не завершаться.
О 22 годині 1 вересня в Бериславі на Центральній площі міста вперше в Україні для усіх першокласників 2018 року, які вирушають у велику подорож за знаннями, відбудеться унікальний салют, який буде супроводжуватися барвистими феєрверками. Салют прозвучить саме з нагоди Дня знань та на честь молодого покоління, яке вирушає до навчальних закладів здобувати знання, щоб досягти своєї мети у дорослому житті на благо свого народу та України.
Ініціатором та організатором святкового дійства виступив Центр Валерія Літвіна, спільно з громадською організацією «Єдиний Щит», партнерами та однодумцями.
Фінансування свята здійснюється виключно за підтримки спонсорів та меценатів – це стало принциповою позицією оргкомітету свята, зважаючи на і так мізерний бюджет району та міста.
Попіклувалися організатори і про першачків та їх батьків із віддалених сіл району. Цього дня буде організовано централізований під’їзд бажаючих відвідати свято.
По завершенню концертної програми усіх чекає святкова сучасна дискотека.
Запрошуємо усіх бажаючих на справжнє родинне свято, яке відбудеться 1 вересня 2018 року о 20 годині у м.Бериславі, на Головній площі міста.
Єдиний Щит

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: