Херсон °C

«Чиновники Херсонської міської ради втратили людське обличчя», - постраждалі від нападу на офіс самооборони

Новости » Общество
0
Про подробиці нападу на офіс Херсонської Самооборони розповіла керівник обласного осередку Правого сектору Наталія Вотеічкіна:
- Крім депутатів міської ради - Матковського, депутата Власова, там був ще Сергій Нікітенко...Почали стукати нам у вікна, почали вибивати двері. І слідчий, який сидів з нами каже мовляв не відчиняйте може буде небезпечно. Поліція казала, що вони охороняють громадський порядок. Тобто, в той момент, це означало таке - поки когось не вб’ють - нічого не буде. Поруч знаходиться райвідділ - а ми викликали поліцію 15 чи 20 разів. Натомість нападники поводили себе неадекватно, вони почали вибивати вікна, позривати решітки з вікон, і поїхали геть, ще раніше за них поїхала поліція. Чиновники міської ради втратили людське обличчя. Взагалі.
Про кваліфікацію злочину та заяви депутата Власова прокоментував депутат міськради Дмитро Ільченко:
- Події, які сталися ніхто не має кваліфікувати як конфлікт людей. Якщо на вас нападають на вулиці просто посеред міста - у вас же немає конфлікту з нападником? От і все. Ця точка зору є хибною. Самооборона зараз не є настільки активною, як в 2014 році. Але це і зрозуміло. Що стосується нападу на приміщення, то міська рада надавала дозвіл на оренду, але міська рада не прийняла жодного рішення. Тому будь-які заяви Власова, що він нібито звільняв приміщення для громади, є просто безпідставними.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: