Херсон °C

Андрій Гордєєв привітав студентів та ліцеїстів з Днем знань

Новости » Общество
0
Андрій Гордєєв привітав студентів та ліцеїстів з Днем знань1 вересня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв завітав на святковий концерт з нагоди Дня знань, який відбувся у ККЗ «Ювілейний». Про це повідомляє прес-служба ХОДА.
Організаторами свята стали Херсонський державний університет та Херсонський Академічний ліцей ім. Мішукова.
Цьогоріч на перший курс навчання до закладу вступило майже 2000 студентів. Варто також зазначити, що Херсонські вищі навчальні заклади у 2018 році обрали майже 6 тис новоспечених студентів.
«Молодь – майбутнє нашої нації! Ви навчатиметеся  у найліпшому освітньому середовищі. А ми робимо все, аби наші студенти отримали якісну освіту: вперше на Херсонщині у нас було відкрито медичний факультет, ми відкрили спортивні майданчики та 4 сучасні лабораторії, а вже з вересня розпочинаємо будівництво басейну. Все це – те надбання та технології, які ви можете використовувати у навчанні», –  звернувся до присутніх Олександр Співаковський.

Андрій Гордєєв привітав студентів та ліцеїстів з Днем знань

 

«Ви вступили до найкращого університету Херсонщини та півдня України. Отримавши знання у цьому закладі, ви станете найуспішнішими. Шановні студенти та педагоги, бажаю вам наснаги та натхнення у новому навчальному році. Допомагайте своїй альма-матер та не покидайте Херсонщину», – зазначив очільник Херсонщини Андрій Гордєєв.
Також він відмітив, що цьогоріч до вузів Херсонської області вступило багато студентів з тимчасово окупованої території АР Крим та додав, що регіон радісно їх приймає, а заклади освіти готові надати ясну освіту.
Крім того, під час заходу за сумлінну плідну працю та високий професіоналізм було вручено подяку голови Херсонської обласної державної адміністрації:
Маликіну Сергію Володимировичу - учителю англійської мови  Херсонського Академічного ліцею ім. Мішукова Херсонської міської ради при Херсонському державному університеті.

Андрій Гордєєв привітав студентів та ліцеїстів з Днем знань

 


За сумлінну плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді нагороджено нагрудним знаком «Відмінник освіти» було нагороджено:
Михайлик Ольгу Володимирівну - вчителя історії Херсонського Академічного ліцею ім. Мішукова Херсонської міської ради при Херсонському державному університеті.

Андрій Гордєєв привітав студентів та ліцеїстів з Днем знань

 

Для гостей свята виступали творчі колективи навчального закладу та Херсонщини.

Андрій Гордєєв привітав студентів та ліцеїстів з Днем знань

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: