Херсон °C

Студенти з особливими фізичними потребами навчатимуться у ВУФК

Новости » Общество
0

Студенти з особливими фізичними потребами навчатимуться у ВУФК Цього року в Україні стартує проект «Нова українська школа», важливим принципом якої є орієнтація на потреби дитини. Зокрема, одним із пріоритетних завдань «Нової української школи» є формування інклюзивного освітнього середовища для дітей з особливими потребами. Про йдеться на офіційному сайті Херсонської облради.

Долучився до державного проекту і комунальний заклад «Херсонське вище училище фізичної культури» Херсонської обласної ради, вихованці якого паралельно із навчанням професійно займаються спортом.

Так, з першого вересня до лав студентів І курсу на відділення боротьби вільної Херсонського вищого училища фізичної культури зараховані учні з особливими фізичними потребами.

З метою організації навчального процесу з цими студентами до закладу запрошено спеціаліста-сурдоперекладача. Ним стала Вікторія Шехтман, яка в минулому також була вихованицею ВУФК і, як не дивно, саме відділення боротьби вільної. Вікторія допомагатиме учням з особливими фізичними потребами долати всі труднощі та бар’єри, які виникатимуть в процесі навчання та тренувального процесу.

Впевнені, що все вдасться. Бажаємо хлопцям якнайшвидше влитися в новий колектив, успіхів у навчанні та досягнення високих результатів на спортивній арені!

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: