Херсон °C

У Херсоні проходитиме Фестиваль громадських ініціатив «UCRAZYans»

Новости » Общество
0

15 вересня, в День міста, у парку «Херсонська фортеця» на локації «Інноваційний парк» проходитиме Фестиваль громадських ініціатив «UCRAZYans». Організатор події – Громадський центр «Нова генерація».

Фестиваль громадських ініціатив проходитиме з метою підвищення рівня обізнаності мешканців міста щодо суспільно-важливих проблем громади та їх участі у громадській діяльності, що спрямована на вирішення локальних проблем у Херсоні та розвиток громади.

Фестиваль громадських ініціатив «UCRAZYans» в Херсоні - це можливість:

дізнатися про діяльність херсонських громадських ініціатив та організацій;

долучитися до добрих справ активних херсонців і херсонок;

дізнатися, як впливати на місцевий розвиток через реалізацію власних ідей;

зустрітися з цікавими спікерами та спікерками лекторію, поспілкуватися на актуальні теми;

потрапити в атмосферу smart-відпочинку та просвіти;

познайомитися з небайдужими та активними людьми;

отримати підтримку своєї ідеї.

Протягом дня, з 10:00 до 20:00, на фестивалі діятимуть локації: молодіжний квест "Цілі сталого розвитку”, містечко громадських ініціатив, лекторій у форматі TEDTalks, краудфандинговий майданчик "Пікнік ідей”, жива бібліотека з патрульними поліцейськими міста, кінотеатр open-air, лаунж-зона, дитячий простір "UCRAZYans for Kids”. Принципи роботи фестивалю – екологічність, доступність, рівність і розвиток.

До участі у Фестивалі громадських ініціатив «UCRAZYans» вже долучились БО «Фонд громади м. Херсон «Захист», громадська організація «ВелоХерсон», ініціатива «УкрСкарга», БО «Благодійний фонд «Майбутнє Херсонщини», громадська організація «Жива-Я», благодійне об’єднання «Фонд «Мангуст», Херсонська молодіжна ініціативна група «Кип'яток», ініціатива «Let's do it, Ukraine!», Патрульна поліція Херсонської області, Креативний простір HUBWAY, ІРЦ "Правовий простір” та Amnesty international.

Приєднуйтесь до події у соціальній мережі фейсбук, щоб бути в курсі останніх новин Фестивалю громадських ініціатив «UCRAZYans» у Херсоні: www.facebook.com/events/625938711133292/.

Фестиваль громадських ініціатив «UCRAZYans» в Херсоні проводиться ГО "Громадський центр "Нова генерація” в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст прес-анонсу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: