Херсон °C

Сьогодні у Каланчацькому районі лікарі оглянули 215 дітей та більше 50 дорослих

Новости » Общество
0

Сьогодні у Каланчацькому районі лікарі оглянули 215 дітей та більше 50 дорослих10 вересня у зонах можливого ураження працює три лікарські бригади, до яких увійшли 5 лікарів з Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні: пульмонолог, 2 педіатри, 2 сімейних лікаря-терапевта. Медики працюють у трьох селах: Олексіївка, Новоолександрівка, Хорли.

«Станом на 13 годину лікарі перебувають у Новоолександрівці. Вже оглянули 215 дітей та більше 50 дорослих, у місцевому дитячому садку - 56 малюків. Жодних проявів токсичних уражень не виявлено. Шкіра чиста без жодних висипань. Діти мають лише сезонні захворювання, такі як отіти та нежить. Усі, хто потребує подальшого обстеження у зв’язку з хронічними захворюваннями, отримали фахові рекомендації», - йдеться у повідомленні ХОДА.

Директор Департаменту охорони здоров’я ХОДА Віктор Короленко запевняє, що підстав для тривоги немає. Зараз оглядають дітей молодших класів, потім – старшокласників. Всього у Новоолександрівській школі лікарське обстеження пройдуть 156 дітей. Після закінчення роботи бригади медиків у Хорлах і Олексіївці буде надано додаткову інформацію.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: