Херсон °C

У Скадовському таборі перебуває 371 дитина

Новости » Общество
0

У Скадовському таборі перебуває 371 дитинаЗа словами в.о. директора Скадовського КП «ДЗСТ Таврія» обласної ради Ігора Соценка станом на 11 вересня в таборі перебуває в загальній кількості 371 дитина, з них 268 - шкільного віку та 52 малечі від 0 до 6 років, які тут знаходяться з мамами: «Труднощів з розміщенням не виникало, так як потужність бази складає 400 осіб для розміщення».

Він також розповів, що відпочинок та оздоровлення діточок з прикордонних районів фінансується за рахунок коштів з резервного фонду обласної ради, повідомляє прес-служба ХОДА.

«Якщо раптом ситуація на заводі не зміниться ми готові приймати і надалі діток. Принаймні до середини жовтня наш табір може буде другою домівкою для всіх, хто цього потребує», - зазначив Ігор Соценко.

Чміль Марія Филимонівна, яка мешкає у Чаплинському районі у с. Першокостянтинівка, приїхала до Скадовську зі своїми внуками Владом та Іллею й розповіла, що її село знаходиться в 5 км від заводу.

У Скадовському таборі перебуває 371 дитина

«Я дуже вдячна керівництву області за такий незапланований відпочинок. Тут є усі умови для оздоровлення діткам. Я себе теж чудово почуваю. Також з цього тижня вже почалися заняття у школі. Вчителі приїхали разом з дітьми, водять їх до школи, що знаходиться поряд з табором та викладають їм. Крім того, проводили екскурсії до музею. Взагалі у дітей розпорядок дня досить насичений», - розповіла Марія Филимонівна.

«Мені дуже подобається в цьому таборі. Тут дуже гарно годують, свіже повітря, чудова природа і головне можна купатися у морі. До цього я жодного разу не був у дитячому таборі», - радісно хвалився Ілля.

Нагадаємо, що згідно з рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Херсонській області дітей з Каланчацького та Чаплинського районів відправили на оздоровлення до дитячих таборів області, де вони проведуть два тижні, доки остаточно не вирішиться ситуація, що склалася на заводі «Титанові інвестиції».

Зокрема, у період з 07 по 09 вересня 2018 року вивезено 405 дітей, із них 306 школярів і 99 дошкільників. Їх розміщено в оздоровчих закладах м. Скадовська.

 

У Скадовському таборі перебуває 371 дитина

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: