Херсон °C

Горе-водій наробив шкоди енергетикам

Новости » Общество
0
Невгамовні любителі швидкої їзди постійно завдають клопоту енергетикам. Кожного разу, коли водії нехтують Правилами дорожнього руху, перевищують дозволену швидкість або виконуючи небезпечні маневри, своїми діями вони шкодять майно, енергообладнання та залишають без електропостачання населенні пункти, соціально важливі об’єкти та підприємства. Про це йдеться на сайті АТ "Херсонобленерго".
Поряд з цим, енергетики замість проведення капітальних ремонтів електромереж, реконструкцій та технічного обслуговування енергообладнання мають усувати наслідки таких дій, що призводить до суттєвих змін у графіці роботи.
Так, в Генічеському районі в с.Стрілковому спритний водій легкового автомобіля ВАЗ-2101 пошкодив опору електропередач. В результаті ДТП опора тріснула пополам та підлягає заміні. Для цього енергетикам доведеться задіяти спеціальний транспорт, встановлювати нову опору замість пошкодженої, а це потребує значного часу та коштів.
Про подію повідомлено до відділу поліції, а водієві доведеться понести адміністративну та фінансову відповідальність.
Енергетики вкотре звертаються до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість, не виконувати ризикованих маневрів, що можуть призвести до наїзду на опори ліній електропередач та привести до тяжких наслідків.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: