Херсон °C

Вдячний колегам за підтримку і цікаві пропозиції, - О.Співаковський

Новости » Общество
0
Вдячний колегам за підтримку і цікаві пропозиції, - О.СпіваковськийЧергове засідання ректорату Херсонського державного університету, яке відбулося сьогодні зранку, розпочалося з приємного — тепло привітали наших колег-ювілярів. Михайлу Сергійовичу Львову, завідувачу кафедри інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики виповнилося 70, а Яків Давидович Плоткін, який є доцентом кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу, відсвяткував нещодавно своє 80-річчя. Обидва ювіляри — справжні легенди нашого університету, уособлення високої освіченості, інтелігентності і культури. Це педагоги від Бога, ще того старого гарту, коли робота межує зі справжнім подвижництвом, навіть місією. Не одному поколінню студентів прищепили вони любов до точних наук, допомогли знайти себе і справу до душі. Яків Давидович Плоткін, до речі, навчав ще мене...
Після сердечних вітань ювілярів перейшли до основних питань. Зокрема, обговорили ті першочергові завдання, які постають перед всіма структурними підрозділами по впровадженню нової стратегії розвитку нашого університету, яку було нещодавно затверджено конференцією трудового колективу. Та в першу чергу, зрозуміло, зосередилися на організації навчального процесу, науковій та міжнародній діяльності вишу, розвитку матеріально-технічної бази. Адже початок нового навчального року завжди привносить свої корективи у затверджені плани:)) 
Ну а вже після обговорення основних питань запропонував колегам долучитися до втілення цікавого соціального проекту під умовною назвою «Університет третього покоління», він розрахований на людей поважного віку, які вже вийшли на пенсію, але залишаються молодими душею, активними і допитливими. В усі часи університети були центрами громадського і культурного життя своїх регіонів. Так чому б ХДУ як одному з найстаріших закладів вищої освіти Херсонщини не стати законодавцем нових трендів не лише в освіті? На мій погляд, цей проект може бути цікавим і для наших студентів, і для викладачів. Не кажучи вже про те, що він є суспільно важливим. Тому вдячний колегам за підтримку і цікаві пропозиції щодо його втілення. Будемо над цим працювати.
Під час засідання ректорату окремо зупинилися на нагальних питаннях початку будівництва басейну, створення кампусної мережі, а також обговорили участь факультетів у святкових заходах до Дня міста.

Вдячний колегам за підтримку і цікаві пропозиції, - О.Співаковський

 

Вдячний колегам за підтримку і цікаві пропозиції, - О.Співаковський

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: