Херсон °C

На Херсонщині відбудуться фінальні заходи конкурсу «Лідер читання»

Новости » Общество
0
На Херсонщині відбудуться фінальні заходи конкурсу «Лідер читання»З 25 по 27 вересня у Херсонській області відбудуться фінальні заходи І Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання» серед дітей середнього шкільного віку, участь у якому візьмуть діти з усіх областей України та м. Київ. Насичена програма передбачає і святкову сценічну програму, й інтелектуальні розваги та зустрічі з письменниками в бібліотеці, і мандрівку літературними та козацькими місцями нашого краю, з відвіданням природної перлини українського півдня – Асканії-Нова. Захід підтриманий Українським культурним фондом. 
Як інформує прес-служба ХОДА, центральною подією стане святкова програма з урочистим нагородженням найкращих юних читачів нашої країни, що відбудеться 25 вересня о 15.00 у приміщенні Херсонського академічного обласного театру ляльок.
Також 25 вересня о 15:00 обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки запрошує юних читачів на святковий фінал Першого Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання 2018», що відбудеться у глядацькій залі обласного театру ляльок (вул. Університетська, 8).

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: