Херсон °C

Генетичний код – майстер-клас від Олександра Воробйова

Новости » Общество
0

Генетичний код –  майстер-клас від Олександра ВоробйоваХто ще чотири роки тому міг подумати, що у Генічеську можуть оплесками вітати голову райдержадміністрації та в 5- ть тисяч голосів будуть підспівувати йому гімн?...

Думаю, таких би було мало. Сьогодні Олександр Воробйов вже зовсім «своя» людина. Чесно кажучи, не в кожному місті та районі так зустрічають представника Президента.

-Може хтось думає, що патріотичний настрій у прикордонному районі – це нікому не потрібно? Я завжди кажу – важливо! Знаєте, чому кожного дня отримую есемески з погрозами від російських фсбшників? Відповідь проста – їм не подобається наш настрій, а наша принципова позиція – МИ УКРАЇНЦІ! Ми про це говоримо щодня, з 2014 року! За плечима моєї команди, однодумців, жителів Генічеського району вже чимало патріотичних акцій й на кордоні. Ми співаємо так, що нас чують в окупованому Криму, і будемо співати далі, аби розуміли – окупанта тут не ждуть! – як завжди емоційно розповідає Олександр.

Хочеться подякувати Олександру Воробйову, бо настрій людей дійсно важко підробити, і така робота надто важлива, і має надто важливе значення для збереження миру в Україні.

А ще за ДОВІРУ, що віддають люди… Сьогодні це чи не найдорожче почуття, що двигає людиною, а ще це така тонка межа між реальністю і мрією. Бо сьогодні українці вже мало кому довіряють, це так – якщо говорити чесно. Із реальності – в українців дуже багато проблем, розчарувань, але із здійсненої мрії – реальна надія, коли генетичний код українця спрацьовує, до цього лише потрібно підвести!


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: