Херсон °C

Рятувальники спільно з освітянами провели акцію

Новости » Общество
0

Рятувальники спільно з освітянами провели акцію19 вересня на базі «Оздоровчого табору імені Івана Голубця» відбулася акція «Безпечна осінь-2018». Цей захід для відпочиваючих сьомої зміни організовано і проведено Херсонським Центром позашкільної роботи спільно з працівниками Скадовського підрозділу ДСНС області. У заході активну участь також взяли вихованці дитячої юнацької спортивної школи № 6 м. Херсона та Херсонського Центру дитячої та юнацької творчості. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Діти і вихователі загонів підготували для пожежних-рятувальників міні-концертну програму, взяли участь у вікторині «Кращий знавець пожежної справи» та пригадали правила поведінки на воді. Найактивніші учасники акції спробували себе в ролі рятувальників і вболівали за тих, хто на час одягав справжнє спорядження пожежних, покаталися на новенькій пожежній машині. Усі загони ознайомилися зі статистикою нещасних випадків на Херсонщині і їх наслідками, мали змогу побачити власними очима як командир відділення Скадовського пожежно-рятувального підрозділу «гасив уявну пожежу».

Сподіваємося, що спільні заходи не тільки в літній період, а і восени з правил безпечної поведінки на воді і протипожежної безпеки стануть у оздоровчому таборі імені І. Голубця традиційними.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: